Cartofi la cuptor

de in Aperitive / Garnituri, 18 Dec 2013 | 7141 vizualizari

 

I-am denumit 'cartofi la cuptor' pentru ca am gasit mai multe variante: cartofi acordeon, cartofi in evantai etc.
O reteta simpla, simpla!

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi mari
  • 4 catei usturoi
  • salam, bacon
  • 4 cuburi branza topita, cascaval ras
  • piper, sare, rozmarin, boia dulce
  • unt
  • apa pentru fiert
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor:

1.Punem cartofii la fiert.

2. Intre timp curatam si spalam usturoiul; tocam baconul, branza topita, salamul (eu l-am avut feliat).

3. Cartofii ii taiem feliute, dar nu de tot.

4.Intre felii adaugam baconul, salamul, branza topita, usturoiul si condimentam cu piper, sare, boia dulce, rozmarin.

5.Ungem tava cu unt si dam la cuptor cca 30 minute.

6.In ultimele 10 minute adaugam desupra niste bucatele de unt si cascavalul ras.

 

TIPS-URI

1

Mai putem adauga: ceapa, gogosar, ciuperci etc. Eu nu am avut atunci.

2

Se servesc cu smanatana sau ketchup si se mai adauga, daca e nevoie, condimente dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]