Cartofi la cuptor cu piept de pui si branza

de Gherca Daniela in Mancaruri cu carne, 29 Sep 2015 | 3489 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi mari
  • sare
  • 2 felii de sunca
  • piept de pui ( ramas de la un pui facut la cuptor)
  • 2 oua
  • 3-4 linguri pline cu smantana
  • 50ml lapte
  • rosii chery
  • cascaval razuit
  • mozzarella razuita
  • un cubulet de unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu piept de pui si branza:

Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem in cubulete, apoi ii punem la fiert in apa cu putina sare atat cat sa intre furculita in ei (cca.15 min). 

Cand sunt gata ii scurgem de apa si intr-o tava mai mica pe care o ungem cu unt, punem cartofii, presaram putina sare, deasupra punem putin cascaval ras, apoi sunca si pieptul de pui cat sa acopere toata suprafata tavii, rosiile chery si din nou cascaval razuit.

Batem oulale cu smanatana si laptele si turnam pe toata suprafata tavii. La final punem mozzarella razuita.

Dam tava la cuptor pentru cca. 20 minute sau pana se rumeneste frumos. 

Se serveste calda alaturi de muraturi, noi am mancat cu gogonele. Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu piept de pui si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Zid de cartofi cu afumatura