Cartofi la cuptor cu prosciutto ceapa si smantana

de angyb in Aperitive / Garnituri, 14 Noi 2012 | 10757 vizualizari

 

Sursa de inspiratie Mihaela 63

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe
  • 300 g prosciutto
  • 400 g smantana
  • 2 oua
  • sare,piper
  • 200 g cascaval afumat
  • 2 linguri de pesmet
  • 25 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu prosciutto ceapa si smantana:

Curatam si taiem cubulete mici cartofii si ii punem la fiert in apa sarata,

Ceapa taiata julienne o calim pana devine sticloasa impreuna cu prosciutto taiat fasiute. Saram si piperam, dupa care adaugam smantana. Luam de pe foc si lasam compozitia sa se raceasca dupa care adaugam ouale si amestecam bine.

Compozitia obtinuta o amestecam cu cartofi fierti si raciti dupa care ii tarnam intr-o tava insa cu unt si tapetata cu pesmet.

Deasupra tapetam cu felli subtiri de cascaval si dam la cuptor aproximativ 30 de minute pana cand cascavalul se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu prosciutto ceapa si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti la cuptor