Cartofi la tigaie cu sos de branza

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2014 | 4823 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi fierti in coaja
  • 3 ardei difertit colorati
  • sare si piper dupa gust
  • 200 gr. smantana (20% grasime)
  • 200 gr. branza frantuzeasca cu mucegai alb
  • 100 gr. mozarella
  • marar verde
  • seminte de chimen (optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la tigaie cu sos de branza:

Spalam bine cartofii apoi ii fierbem in coaja pana patrunde usor furculita in ei.

Ii trecem sub jet de apa rece dupa ce au fiert, ii curatam de coaja si ii zdrobim cu mana.

Ardeii se spala, se curata de cotoare si seminte, se taie cubulete si se coc in tigaia antiaderenta la foc potrivit pana se inmoaie. Presaram sare si piper dupa gust.

Amestecam smantana cu bucatile de branza frantuzeasca si mozarella, apoi adaugam amestecul peste ardeii copti in tigaie.

Amestecam pana se topesc branzeturile si obtinem un sos de consistenta unei creme.

Presaram marar verde, amestecam din nou iar la final adaugam cartofii fierti si zdrobiti.

Inainte de servire presaram seminte de chimen.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la tigaie cu sos de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi fierti cu branza si oua la tigaie