Cartofi Lyonezi

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2011 | 5889 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g cartofi
  • 100g branza de vaci
  • 150g iaurt
  • 1ceapa
  • 2oua
  • 2ciuperci
  • 1lingura ulei
  • sare,piper
  • oregano verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi Lyonezi:

Jumatate din cartofii fierti intregi si apoi taiati cubulete,se pun intr-un vas de yena,printre ei bucatele de branza,se condimenteaza cu sare si piper,deasupra se pune ceapa si ciupercile tocate si calite in ulei si restul de cartofi;se bat ouale cu iaurtul,se rastoarna deasupra si se da la cuptor 15min;la servire se pune deasupra oregano verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi Lyonezi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cipsuri de cartofi