Cartofi noi copti cu unt si verdeata

de Oana in Aperitive / Garnituri, 28 Iun 2009 | 11082 vizualizari

 

O garnitura mai rapida nici ca se putea! Se prepara foarte usor si apoi se coc in folie de aluminiu.

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi noi mai mari
  • 60 g unt
  • o mana de patrunjel verde tocat
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi copti cu unt si verdeata:

Cartofii se spala foarte bine, apoi se taie pe lung, in doua, dar nu de tot. In crestatura se aseaza o feliuta de unt, putina verdeata deasupra si sare. Se impacheteaza bine fiecare cartof in folie de aluminiu, se aseaza intr-o tava si se coc in cuptorul incins cam 45 de minute. Se verifica cu o furculita, daca intra usor in cartof inseamna ca sunt gata!

Noi i-am servit alaturi de pui la gratar, cu sos de rosii si usturoi, ardei copt si dovlecel pane, o nebunie!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi copti cu unt si verdeata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec cu ciuperci