Cartofi noi copti cu unt si verdeata

de Oana in Aperitive / Garnituri, 28 Iun 2009 | 11456 vizualizari

 

O garnitura mai rapida nici ca se putea! Se prepara foarte usor si apoi se coc in folie de aluminiu.

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi noi mai mari
  • 60 g unt
  • o mana de patrunjel verde tocat
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi copti cu unt si verdeata:

Cartofii se spala foarte bine, apoi se taie pe lung, in doua, dar nu de tot. In crestatura se aseaza o feliuta de unt, putina verdeata deasupra si sare. Se impacheteaza bine fiecare cartof in folie de aluminiu, se aseaza intr-o tava si se coc in cuptorul incins cam 45 de minute. Se verifica cu o furculita, daca intra usor in cartof inseamna ca sunt gata!

Noi i-am servit alaturi de pui la gratar, cu sos de rosii si usturoi, ardei copt si dovlecel pane, o nebunie!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi copti cu unt si verdeata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca cu legume de vara