Cartofi noi cu ceapa verde si praz

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 3 Mai 2016 | 3888 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 bucata de praz
  • sare/piper
  • apa
  • ulei pentru prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu ceapa verde si praz:

Cartofii se spala foarte bine,si se pun la fiert in apa cu sare cu tot cu coaja.

Se lasa sa fiarba cam 15 minute,se scurg bine de apa si se scot intr-un castron.

Intr-o tigaie mai adanca punem ulei la incins si adaugam cartofii sa sa rumeneasca putin.

Spre final se adauga ceapa verde si prazul taiate felii,si condiementele.

Se scurg bine de ulei si se scot pe un servet de bucatarie.

Se servesc ca si garnitura

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu ceapa verde si praz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]