Cartofi noi cu usturoi la cuptor

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 12 Iun 2012 | 6044 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • 7 catei de usturoi
  • 70 ml ulei
  • o lingurita de sare
  • putin piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu usturoi la cuptor:

Cartofii se spala si se curata de coaja cu un burete abraziv(daca nu avem burete atunci ii razuim de coaja). Intr-un vas mai mare punem uleiul, 6 cateii de usturoi pisati, sarea si putin piper, apoi punem cartofii taiati (dupa placul nostru) si amestecam cu mainile.

Tapetam o tava mai mare cu hartie de copt si o lingurita de ulei, apoi asezam cartofii in tava. Catelul de usturoi ramas il tocam marunt si il presaram peste cartofi. Acoperim apoi tava cu folie de aluminiu si o dam la cuptorul preincalzit timp de 30-40 de minute.

Se pot servi simpli, cu branza telemea sau cum doreste fiecare!

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu usturoi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu carnaciori