Cartofi noi cu usturoi la cuptor

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 12 Iun 2012 | 6353 vizualizari

COMENTARII (30)

Laura Alexia 1

12.06.2012, 11:42

imi plac,sunt foarte buni...si cred ca usturoiul le da un gust grozav!

Rocsi 1

12.06.2012, 11:50

o portie este a mea clar!!

diaconta 1

12.06.2012, 11:57

buni buniiiiiiiiiiii

MotanLaOale 1

12.06.2012, 12:01

Angelina_Elena 1

12.06.2012, 12:03

asa este Alina!

Angelina_Elena 1

12.06.2012, 12:04

bineinteles Rocsi!

T I M E A 1

12.06.2012, 12:04

cu usturoi sunt super buni

Angelina_Elena 1

12.06.2012, 12:04

multumesc Dia!

Angelina_Elena 1

12.06.2012, 12:04

Motanel

Sim0na 1

12.06.2012, 12:35

ce buni sunt...

Angelina_Elena 1

12.06.2012, 14:27

asa este Timea!

Angelina_Elena 1

12.06.2012, 14:27

multumesc Sim0!

laura_n 1

12.06.2012, 14:33

Oricand, cu mare drag, aceasta papica )

Poliana 1

12.06.2012, 14:37

simplu si foarte gustos!

Angelina_Elena 1

12.06.2012, 14:51

Laura

Angelina_Elena 1

12.06.2012, 14:52

Poliana

Lau 1

12.06.2012, 15:25

bun

Angelina_Elena 1

12.06.2012, 15:29

multumesc Sufletista!

elucubratiiculinare 1

12.06.2012, 15:55

imi place

Angelina_Elena 1

12.06.2012, 16:18

multumesc Mihaela!

mamaieelena 1

12.06.2012, 18:17

deliciu

Bucataras Medi 1

12.06.2012, 20:03

ador cartofii noi.

Angelina_Elena 1

12.06.2012, 20:37

saru'mana Mamaie!

Angelina_Elena 1

12.06.2012, 20:37

Medi,si mie imi plac mult!

Bya Ralu 1

12.06.2012, 22:47

super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti