Cartofi noi la tigaie

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 2 Iun 2010 | 5778 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • -ulei
  • -sare
  • -3 catei usturoi
  • -parmezan
  • -piper
  • -chili
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi la tigaie:

Se curata cartofi de coaja cu ajutorul unui birete de sarma .cartofii care sunt mai mari se taie in doua iar cei mici selasa intregi.Dupa care se pun la fiert in apa cu sate timp de 10min. Se scot din apa cand au trecut cele 10 min si se pun la prajit intr-o tigaie cu un pic de ulei.Se adauga si usturoiul curatat si zdobit cu lama cutitului se condimeteza cu sare , piper si chili.Cand s-au rumenit se scot pe un servet de hartie sa se absoarba surplusul de ulei si se presoara parmezan ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Teo 1

02.06.2010, 23:17

Luminita sunt de acord cu ce ne propui asta seara; cartofi noi , dovlecei noi ... delicii !

Rocsi 1

03.06.2010, 11:21

ce mult imi plac

auroravoicu 1

04.06.2010, 15:36

Bun,bun de te lingi pe degete!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piftele de cartofi