Cartofi pai de radacina de telina la cuptor

de Catalina L in Mancaruri de legume, 22 Noi 2020 | 4471 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 rădăcina de țelină -400 gr
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare
  • boia de ardei
  • cimbru uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi pai de radacina de telina la cuptor:

Curatati radacina de telina de coaja si taiati-o batonase.
Stropiti-le cu ulei, amestecati bine.
Puneti sare , cimbru uscat si boia de ardei.

Dati la cuptor timp de 30 de minute la 220°C.

Serviti-i simpli cu o salata verde sau ca garnitura la o mancare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi pai de radacina de telina la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]