Cartofi pai de radacina de telina la cuptor

de Catalina L in Mancaruri de legume, 22 Noi 2020 | 3842 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 rădăcina de țelină -400 gr
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare
  • boia de ardei
  • cimbru uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi pai de radacina de telina la cuptor:

Curatati radacina de telina de coaja si taiati-o batonase.
Stropiti-le cu ulei, amestecati bine.
Puneti sare , cimbru uscat si boia de ardei.

Dati la cuptor timp de 30 de minute la 220°C.

Serviti-i simpli cu o salata verde sau ca garnitura la o mancare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi pai de radacina de telina la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Panacris 1

23.11.2020, 20:55

oanapl 1

23.11.2020, 21:16

Interesantă rețeta!

Rahela Velicu 1

28.12.2020, 15:05

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Mancare de teci cu dovlecel