Cartofi pai de radacina de telina la cuptor

de Catalina L in Mancaruri de legume, 22 Noi 2020 | 4297 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 rădăcina de țelină -400 gr
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare
  • boia de ardei
  • cimbru uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi pai de radacina de telina la cuptor:

Curatati radacina de telina de coaja si taiati-o batonase.
Stropiti-le cu ulei, amestecati bine.
Puneti sare , cimbru uscat si boia de ardei.

Dati la cuptor timp de 30 de minute la 220°C.

Serviti-i simpli cu o salata verde sau ca garnitura la o mancare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi pai de radacina de telina la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Barcute de dovlecei