Cartofi pane

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 8 Apr 2010 | 12836 vizualizari

 

inventie proprie

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 2 oua
  • cascaval ras
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • o canita de lapte
  • 3 linguri faina
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi pane:

punem cartofii la fiert in coaja.

dupa ce au fiert ii taiem felii putin mai groase si ii dam prin compozitia formata din faina, lapte, ou, sare, piper, boia si cascavalul ras, dupa care ii dam prin pesmet si ii punem la prajit in ulei incins.

se pot servii cu un sos, ca garnitura la o fripturica, sau pur si simplu cu o salatica.

TIPS-URI

1

cascavalul se poate pune deasupra, dupa ce ii luam din tigaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta aperitiv