Cartofi pane

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 8 Apr 2010 | 12208 vizualizari

 

inventie proprie

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 2 oua
  • cascaval ras
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • o canita de lapte
  • 3 linguri faina
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi pane:

punem cartofii la fiert in coaja.

dupa ce au fiert ii taiem felii putin mai groase si ii dam prin compozitia formata din faina, lapte, ou, sare, piper, boia si cascavalul ras, dupa care ii dam prin pesmet si ii punem la prajit in ulei incins.

se pot servii cu un sos, ca garnitura la o fripturica, sau pur si simplu cu o salatica.

TIPS-URI

1

cascavalul se poate pune deasupra, dupa ce ii luam din tigaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete cu rosii si cascaval la cuptor