Cartofi Puc de Hockei

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 27 Dec 2010 | 4171 vizualizari

 

Noi avand echipa campioana la hockei pe gheata,e si normal sa explorez si acest aspect din pdv culinar si am gasit o reteta,care ma mir ca nu am mai incercat-o pana acuma.E una din acele retete care te face sa spui:"Oare de ce nu m-am gandit si eu la asta?" Tatal meu coace cartofii la cuptor in acest fel,deci nu ar fi fost prea greu sa imi vina ideea.Dar uite ca nu mi-a venit!
Ca sa-i facem si mai secuiesti,niste paprika ar fi binevenita!

 

INGREDIENTE

  • cartofi,de marime medie
  • ulei
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi Puc de Hockei:

Se spala cartofii bine si se taie in jumatate ca in poza.
Se pune putin ulei in tava si se pun cartofii pe care s-a presarat sare in tava,dar sa nu se suprapuna,pui numai cat sa se acopere tava.
Dupa ce s-au rumenit pe o parte, se intorc pe cealalta si se lasa pana s-au rumenit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi Puc de Hockei" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (18)

Mitinita 1

28.12.2010, 14:42

caut nume pentru echipa!astept ideile voastre
bucatarasele zburatoare?

ionix 1

28.12.2010, 14:50

buni cu un sos iute

Mitinita 1

28.12.2010, 15:00

ionix,si eu m-am gandit la o maioneza picanta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu cartofi noi