- 8 cartofi nu foarte mari
 
    - 50 ml ulei
 
    - vegta
 
    - piper
 
    - patrunjel verde
 
    - PENTRU CHIFTELE AVETI NEVOIE DE:
 
    - 500 gr carne tocata de porc
 
    - 2 oua
 
    - delikat,piper,
 
    - usturoi
 
    - pesmet
 
    - ulei pt prajit
 
						
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
			 
						 
						
					 
					
						
							Portii: 6
																												Timp de preparare: sub 60 minute
                         
                        
						
        
        
    
						
						MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi scazuti cu chiftele:
						
    - Intr-o cratita se pune 50 ml ulei si cartofii curatati si taiati in patru apoi felii subtiri.
 
    - Se adauga vegeta,piper si apa dar sa nu treaca peste ei.
 
    - Se pun la foc mic si se amesteca incet sa nu se prinda.puteti pune un capac peste ei.
 
    - Cand sunt fierti se adauga patrunjel tocat .
 
    - MOD DE PREPARARE CHIFTELE:
 
    - Punem intr-un bol carnea tocata si adaugam peste ea ouale,delikat dupa gust,piper,usturoiul(la fel puneti cat doriti,mie imi place sa se simta bine usturoiul , deci am pus vreo 6 catei :)si pesmetul(4-6 lg)
 
    - Le amestecati bine si formati bilute pe care le prajiti intr-o tigae cu ulei incins.
 
 
                        
						                        Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi scazuti cu chiftele" nu uita sa-i faci un review.