Cartofi ţărăneşti

de Dana_Retetegg in Aperitive / Garnituri, 11 Dec 2011 | 5875 vizualizari

 

Am facut cartofi taranesti, cu ceapa alba si rosie, sunculita afumata, verdeturi si cascaval ... o nebunieeee!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi,
  • 3 cepe (2 albe/1 rosie),
  • 350 gr sunculita afumata,
  • cascaval,
  • verdeturi uscate (patrunjel, cimbru, oregano),
  • sare ,
  • piper,
  • boia dulce
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi ţărăneşti:

Cartofii i-am fiert in coaja, apoi i-am racit si i-am curatat. I-am tocat in cuburi (ceva mai mari, cam ca la salata orientala).

Intr-o cratita incinsa cu 2 linguri de ulei am calit ceapa taiata pestisori si sunculita taiata pe lung felii subtiri. Am adaugat sare, piper si boia si am lasat pana s-a rumenit ceapa.

Apoi am pus cartofii, verdeturile si am amestecat de cateva ori. Am lasat maxim 10 minute pe foc mediu, amestecand mereu sa nu se prinda de cratita.

Am servit cartofii taranesti fierbinti cu cascaval ras deasupra.

O mega bunatate! Va recomand sa testati!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi ţărăneşti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]