Cartofi taranesti imbunatatiti

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 14 Noi 2010 | 12030 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600-700 gr cartofi
  • 200 gr de ceapa,
  • 300 gr bacon
  • 200 gr de ardei
  • 200 gr de ananas
  • cimbru
  • sare, piper,
  • 4-5 catei de usturoi,
  • rozmarin
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti imbunatatiti:

Cartofii se spala se curata si se taie in felii potrivite, ananasul se taie in cubulete, baconul se taie in fasii potrivite, ardeii se taie si ei in felii subtiri, trebuiesc 2 ardei de culori diferite, se zdrobesc cateii de usturoi. Se caleste ceapa, cand devine aurie se pune baconul si ananasul dupa ce se intrepatrund miresmele se ia de pe foc si se toarna intr-un vas de Jena, dupa ce a fost luat surplusul de ulei, in vasul de Jena se adauga cartofii, usturoiul, cimbrul si rozmarinul si se da la cuptor 20-30 de minute, cand se incearca, daca totul este in ordine se poate servii cu un pahar de vin alb.
Pofta Buna

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti imbunatatiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

nadina73 1

14.11.2010, 15:38

le-am pus eu eluta

Bucataras Medi 1

14.11.2010, 18:16

taranesti?.......dupa tot ce ai pus tu acolo eu le-as zice mai degraba boieresti..............

sima37 1

19.11.2011, 09:07

mmmmm cred ca-s tare buni

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ghebe