Cartofi umpluti

de Criss in Aperitive / Garnituri, 28 Oct 2011 | 7477 vizualizari

 

O reteta foarte simpla, gustoasa, care se face foarte repede. Conditia este sa aveti cartofii fierti inainte.

 

INGREDIENTE

  • -5 cartofi fierti in coaja
  • -5 ciuperci
  • -1 ceapa verde
  • -1 felie de ardei
  • -sunca
  • -cascaval
  • -smantana
  • -sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti:

Cartofii se curata de coaja si se taie in doua. Se scobeste miezul cartofilor si in interior se pune putin unt si putina sare. Cartofii scobiti se pun intr-un vas termorezistent uns cu unt/margarina/ulei.

Separat se taie ceapa marunt, ardeiul cubulete si ciupercile cubulete si se calesc in ulei. Se adauga miezul cartofilor, bucatele de sunca si se umplu cartofii cu acest amestec. Deasupra se pun feliute de cascaval, se da tava la cuptor pentru 20 minute pana se topeste cascavalul si se rumenesc cartofii. Se servesc cu smantana. Acesti cartofi umpluti se pot servi si ca o garnitura langa o friptura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]