Cartofi umpluti cu carne tocata

de Bucataras Diana in Mancaruri cu carne, 24 Mar 2018 | 13183 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 cartofi mari
  • 500 g carne tocata amestec vitel si porc
  • 2 legaturi leurda
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 ardei capia
  • 250 g smantana
  • 50 g unt
  • 200 g ketchup de casa
  • sare
  • piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti cu carne tocata:

Curatam cartofii, ii taiem pe jumatate si le scoatem miezul cu un cutit. Ii punem la fiert in apa cu sare si ii fierbem circa 8-10 minute, sa fie facuti pe jumatate. Intre timp tocam marunt ceapa verde,leurda si ardeiul. Amestecam carnea tocata cu legumele, saram si piperam dupa gust.

Umplem cartofii, scursi si raciti, cu amestecul de carne tocata si ii asezam intr-o oala inalta. Amestecam smantana cu untul topit si turnam peste cartofi. Subtiem ketcup-ul cu putina apa si turnam si acest sos peste cartofi. Presaram oregano si dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pentru circa 30-40 de minute. Servim cu salata verde si leurda. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti cu carne tocata, in sos de rosii