Cartofi umpluti cu cascaval la cuptor

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 11 Dec 2011 | 16838 vizualizari

 

O bunatate!!!

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi mai marisori
  • 150 gr cascaval
  • 8 linguri lapte
  • marar
  • 1 lingura unt
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti cu cascaval la cuptor:

Cartofii ii spalam bine sub jetul de apa si ii punem la fiert ,in coaja.

Ii fierbem la foc potrivit,doar pe trei sferturi,nu de tot.

Cand sunt fierti,scurgem apa si ii lasam putin la racorit.

Cand sunt suportabili ,cat sa ii tinem in mana,ii decojim si le scobim miezul cu grija,sa nu-i rupem.

Ii condimentam cu putin piper.

Cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari si il punem intr-un bol.

Peste, punem laptele si putin din miezul de cartofi,sfaramat cu o furculita(deci nu tot miezul ).

Invartim bine toate ingredientele ,iar cu acesta compozitie umplem cartofii.

Luam o tava si punem hartie de copt.

Asezam cartofii in tava,iar deasupra presaram putin marar uscat.

Intre cartofi punem bucatele de unt.

Dam tava in cuptorul incins si ii lasam pana prind o crusta aurie,cam 20 de minute.

Cand sunt gata ii scoatem si ii servim simpli sau ca si garnitura ,cu un gratarel,o fripturica.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti