Cartofi umpluti la cuptor

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 4 Feb 2010 | 8746 vizualizari

 

sursa:teo's kitchen

 

INGREDIENTE

  • -6 cartofi medii
  • -2 felii de cascaval
  • -4 felii de salam
  • -2 felii sunca
  • -3 felii kaizer
  • -1 ceapa mica
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti la cuptor:

Cartofii se fierb in coaja(pana intra furculita in ei) se trec printr-un jet de apa rece si se curata.Se taie pe jumatate in lungime si se scobesc cu ajutorul unei lingurite ca in imagine:


Mezelurile se taie in bucati marunte si se pun in tigaie cu o lingura de ulei.

Cand s-au rumenit se adauga ceapa tocata marunt,marunt si se mai lasa pana se inmoaie,apoi se adauga miezul scobit si pisat cu furculita.

Se umplu cartofii si se aseaza intr-o tava unsa cu unt.Se pune cate o bucatica de cascaval sau se rade si daca doriti si o bucatica de sunca si se  dau 10 min la cuptor pana se topeste cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ruladă-aperitiv din cartofi cu sos de iaurt