Cartofi umpluti la cuptor

de ela in Mancaruri cu carne, 5 Iun 2010 | 13395 vizualizari

 

delicios...

 

INGREDIENTE

  • 10cartofi mai mari
  • 1fir ceapa verde
  • cateva fasii ardei gras
  • 1borcan ciuperci
  • 1piept de pui mai mic
  • sare,piper
  • 200gr smantana
  • 3linguri de lapte
  • 50gr cascaval ras
  • 50gr telemea rasa
  • 5rosii cherry
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti la cuptor:

Cartofii se spala bine si se sterg,se gauresc cu furculita in cateva locuri si se dau la cuptorul cu microunde cu program special pt copt.Daca nu aveti cuptor cu microunde puneti la cel de aragaz sau fierbeti in coaja 20minute.

Intre timp se taie ceapa rondele,ardeiul se toaca marunt,o parte din el,jumatate si se pun la calit in putin ulei de masline.Se taie pieptul de pui marunt si se macina,la fel si ciupercile.Eu le-am pus pe rand in robot.Carnea si ciupercile tocate se pun peste ceapa in tigaie si se adauga putina apa,cat sa acopere compozitia si se lasa pe foc pana se inmoaie,se sareaza si se pipereaza dupa gust si inainte sa oprim focul punem 3linguri de smantana si amestecam bine.

Cartofii ii curatam de coaja si ii taiem in doua,ii scobim mijlocul cu o lingurita.Tot cu o lingurita umpem cartofii cu compozitia din carne si ciuperci si punem intr-un vas termorezistent uns cu unt si dam la cuptor 10minute,apoi ii scoatem si punem  restul de smantana amestecata cu laptele,telemeaua rasa si mai dam la cuptor 10minute,scoatem din nou si presaram cascavalul ras si restul de ardei tocat si rosiile cherry taiate marunt si mai dam la cuptor 10minute.

Servim cu salata de rosii

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (119)

mihaelar63 1

12.06.2010, 04:09

cu 5 furculite deodata mananc cartofii tai ela jonglez mai ceva ca la circ

ela 1

12.06.2010, 10:45

Mihaela63 tu nu sti ca nu e bine sa mananci noaptea?

Panacris 1

16.11.2011, 10:22

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de pui invelite in bacon.