Caş la cuptor

de Lia_ in Mancare copii, 20 Iul 2014 | 12834 vizualizari

 

Foarte buna a fost calda, insotita de o salata de ardei copt si la fel de buna a fost rece, a doua zi dimineata, la micul dejun. Este o reteta dinArdeal.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cas sfarimat in bucati
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura faina
  • 4 oua
  • 1 ceasca smantana
  • sare,piper
  • boia (mai buna afumata)
  • OPTIONAL
  • alaturi salata de ardei copt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caş la cuptor:

1. Din timp, pui casul la scurs daca mai pastreaza zer.

2. Preancalzesti cuptorul la 180 grade.

3. Sfarami casul.

4. Ungi cu untul o oala/cratita ceramica (de pamant). Asezi tot casul intr-un singur strat.

5. Intr-un castron, amesteci ouale intregi cu un tel, ca pentru omleta. Apoi adaugi smantana, sarea, piperul, omogenizezi, si faina parte cu parte amestecand continuu. Bati bine amestecul si apoi il toarni peste cas.

6. Presari deasupra cu boia si introduci cratita pe gratarul de la cuptor la foc molcom (cam 180grd) pentru 30 de minute sau pana totul capata o frumoasa culoare aurie (la mine a durat mai mult).

Sa va fie de folos!

TIPS-URI

1

Buna mi s-a parut recomandarea sa ii asociez o salata simpla de ardei copt: fisii de ardei copt curatat de pielita si seminte si amestecate cu masline negre, sare, zahar (un varf de lingurita), otet balsamic si citiva stropi de ulei de masline, dupa propriul vostru gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Caş la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui cu galuste