Cascaval de casa

de alen14 in Aperitive / Garnituri, 1 Dec 2012 | 13675 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza de vaci
  • 70 g branza de oi
  • 100 g unt
  • 1 l lapte
  • 1 ou (galbenusul)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval de casa:

Laptele si branza de vaci se pun la fiert in jur de 15-20 minute.

Se ia de pe foc si se pune intr-o strecuratoare.

Dupa ce s-a scurs intr-un bol se adauga si branza de oi, un galbenus si sare dupa gust.

Punem untul la topit si adaugam compozitia din bol.

Amestecam pe foc pana obtinem o crema.

Crema de branza o punem intr-un calup acoperita cu folie de bucatarie si o punem la frigider pana se intareste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]