Cascaval Delaco pane

de Bucataras Monica in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2016 | 2744 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • faina
  • apa minerala
  • cascaval Delaco DeSenvis
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval Delaco pane:

Se bat cele 3 oua cu praful de sare si piperul, se adauga faina si putina apa (cca. jumatatea unei cani de 250 ml).

Dupa ce ne asiguram ca aluatul este indeajuns de gros incat sa obtinem o crusta frumoasa cascavalului.

Dam prin aluat feliutele de cascaval apoi le punem la prajit in ulei incins. Prajim cascavalul in ulei incins, pe ambele parti, insa la foc mediu, niciodata la foc iute. De altfel, nici un fel de pane nu e bine de prajit la foc iute, pentru ca se prajeste prea tare crusta, in timp ce mijlocul ramane crud.

Se poate servi atat cald, cat si rece. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval Delaco pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi "etajati"