Cascaval pane

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 29 Mar 2014 | 22393 vizualizari

 

Dupa vreo cateva incercari am reusit si noi sa facem cascaval pane, fara sa se scurga cascavalul sau sa se deformeze, cum pateam de obicei. Secretul? Am tinut cascavalul in congelator, pentru a se intari, inainte de a-l pregati.

 

INGREDIENTE

  •  200 g cascaval Delaco
  • 1 ou
  • faina alba
  • pesmet
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane:

 Am taiat cascavalul in felii groase cam de 1 cm.

Am pregatit faina, pesmetul si oul (batut).

Am dat feliile de cascaval prin faina, apoi prin ou, dupa care am repetat: inca o data prin faina, inca o data prin ou, avand grija sa acopar inclusiv marginile.

Am dat cascavalul si prin pesmet, acoperind-ul absolut peste tot, pentru ca, atunci cand il pun la prajit in tigaie sa nu se scurga.

Eu zic ca am reusit destul de bine. 

TIPS-URI

1

  Am tinut cascavalul in congelator, pentru a se intari, inainte de a-l pregati. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Ligia Bxl 1

31.03.2014, 16:47

da nici eu nu stiam,multumesc

cristeena20 1

03.04.2014, 12:22

Obisnuiam si eu sa fac !!! e foarte bun!!! sa stii ca o sa fac zilele astea ca am mult cascaval in frigider!!Super arata!!

Roza29 1

31.05.2014, 18:19

chiar minunat,acum am pregatit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite gratinate