Caşcaval pane by Miha&Oana

de ionix in Aperitive / Garnituri, 20 Apr 2010 | 4590 vizualizari

 

By Miha pt ca am vazut reteta la Miha… :p cu o mica modificare, secretul Oanei :D:D

 

INGREDIENTE

  • 500 g cascaval
  • Doua oua
  • 200 ml lapte
  • Sare, piper
  • Faina
  • Pesmet
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caşcaval pane by Miha&Oana:

Taiem cascavalul felii mai groase si nu foarte lungi, groase cam cat degetul mic de la mana, si-l bagam la congelator cateva minute.

Intre timp facem un aluat mai gros decat cel pentru clatite din: lapte, sare, piper, oua si faina.

Scoatem cascavalul din congelator il dam prin faina, aluat si apoi prin pesmet.

Tavalim bine pe toate partile prin pesmet pentru ca riscam sa ne curga prin tigaie daca nu e acoperit cu sufficient pesmet.

Intr-o cratita mai inalta punem mult ulei la incins.

Dupa ce uleiul este incins foarte tare punem cascavalul la prajit, pe ambele parti.

Se scoate pe un servetel la scurs si se serveste cald.

 

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Caşcaval pane by Miha&Oana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

pe 22.07 la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta zbuciumata la tigaie