Castane coapte

de claudiaO in Aperitive / Garnituri, 3 Oct 2016 | 5586 vizualizari

 

Pentru ca am strans cu Edi cateva castane comestibile, trebuia sa vedem si ce gust au; ASA ca am google-it putintel si am gasit niste explicatii demne de un master chef - Adi Hadean. Cum el povestea despre castane coapte pe plita si cum noi nu avem decat aragaz, am folosit cuptorul.

 

INGREDIENTE

  • 250 g castane comestibile adunate cu multa truda :)
  • Putina sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castane coapte:

Msi intai ma crestat castanele in 3 locuri cu un cutit ascutit ca sa nu pocneasca de la caldura. Apoi am scos o tava in care am asezat toate castanele. Le-am stropit cu APA si le-am DAT la cuptor. Din cand in cand mai amestecam in ele si mai stropeam Putin cu APA. Tot ASA pana au prins  o nuanta usor aurie. Dupa CE le-am scos din cuptor am presarat sare. Le-am decojit si le-am servit. Au iesit usor cam tari, dar gustoase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Castane coapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Castane coapte la cuptor