Castraveti murati de vara

de aziz in Muraturi, 3 Aug 2011 | 6365 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • castraveti cantitatea depinde de recipientul in care ii veti pune la murat
  • apa fiarta si racita putintel ,calda
  • o lingura de sare  gruhjoasa pentru fiecare litru de apa
  • marar verde sau flori de marar pot fi si uscate
  • un catel doi de usturoi
  • ardei iute verde
  • sfecla rosie
  • morcov
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti murati de vara:

 Se spala si se taie capetele castravetilor.Asezam pe fundul borcanului marar, usturoi ,felii de ardei iute,felii de morcov si sfecla rosie.Asezam apoi castravetii ,in pozitie de drepti :)),printre care vom pune betisoare de morcov si sfecla apoi deasupra din nou marar ,usturoi,felii de morcov,o felie mare de sfecla rosie si ceva ardei iute.Apa se amesteca cu sarea si se toarna deasupra pana acopera tot.Eu pun folie de plastic si apoi capacul .Punem borcanul sau borcanele la soare o zi doua apoi le bagam in casa ,in functie de cat de acri vii doriti, ii mai lasati la temperatura camerei sau ii bagati in frigider.

TIPS-URI

1

  Puteti pune in acelasi timp si un borcan fara sfecla rosie ,pe farfurie vor arata minunat in doua culori....Sa aveti pofta!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti murati de vara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Corinuta 1

04.08.2011, 22:39

hiii! ce culoare turbata au!

aziz 1

08.08.2011, 22:10

lili

aziz 1

08.08.2011, 22:11

iii, corina tu esti sparieta fata?!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]