Ceafa de porc cu ciuperci

de Bya Ralu in Porc, 27 Noi 2012 | 8055 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 g ciuperci in borcan
  • 2-3 bucati de ceapa de porc
  • 1/2 ceapa alba
  • 1 catel de usturoi
  • vin rosu
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc cu ciuperci:

Condimentam carnea cu boia dulce, ierburi aromatice, piper alb, vegeta. Adaugam bucatile de carne in tigaie, punem ulei de masline, adaugam si ciuperciile si punem pe foc. Punem ceapa si usturoiul taiate feliute subtiri. Se pune 1 pahar de apa si vinul rosu. Acoperim cu capac, iar cand scade zeama se mai completeaza cu apa, de vreo 2 ori. Se lasa cca 40 minute pe foc, pentru a se inmuia bine carnea.

Se serveste cu sosul format si cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc la tigaie servita cu sos bordelaise