Ceafa de porc cu sos de portocale si praz

de Bya Ralu in Porc, 3 Iun 2014 | 7914 vizualizari

 

A iesit atata de frageda carnea...se topea in gura.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de ceafa de porc
  • praz
  • 1 pahar de fresh de portocale
  • Pentru marinat:
  • ulei de masline
  • 50 ml vin alb
  • condimente: vegeta,piper alb
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc cu sos de portocale si praz:

Carnea se condimenteaza,se stropeste cu ulei de masline,se pune vinul si se lasa la marinat 24 ore.

Intr-o tava punem carnea cu sosul format de la marinare,taiem prazul rondele,punem deaspura si dam la cuptor pentru 1 ora(daca mai este nevoie se mai adauga apa).

Carnea se intoarce pe ambele parti .

Dupa 1 ora se scoate tava din cuptor,turnam fresh-ul de portocale peste carne si mai lasam la cuptor pentru 10 minute.

Se serveste cu piure de cartofi si salata de muraturi.

TIPS-URI

1

Puneti pregati si un mujdei de usturoi cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc cu sos de portocale si praz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafă de porc marinată cu orez la cuptor