Ceafa de porc la ceaun

de COSTEO in Porc, 16 Iul 2013 | 11833 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg ceafa porc(sau pulpa)
  • 3 cepe
  • 3 ardei gras
  • 1 rosie (sau 2 linguri bulion)
  • 1 cescuta vin alb
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc la ceaun:

Carne de porc se portioneaza in bucati potrivite,se pune la fiert in apa cu sare pana da in clocot,cand a dat in clocot,se arunca apa si inlocuim cu alta apa.Tocam ceapa si ardei fin ,se pune in ceaun peste carne si lasam sa fiarba  cu capac cca 30 minute.

Dupa cele 30 minute potrivim de sare,piper,cimbru,punem rosia taiata fin sau 2 linguri bulion,si mai lasam totul la foc potrivit timp de 30 minute.

Dupa cele 30 minute,se pune catei de usturoi taiati marunt,sau striviti cu lama la cutit si apoi taiati fin,adaugam si cescuta de vin alb,mai lasam 15 minute pe foc.

Se serveste cu castraveti murati.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la ceaun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura a la Motan