Ceai caramel

de LUK in Cocktail, 23 Ian 2011 | 6311 vizualizari

 

Un gust dulce acrisor...

 

INGREDIENTE

  • o lingura cu varf de zahar tos
  • 400ml apa
  • 2-3 picaturi esenta de rom
  • suc de lamaie proaspata dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceai caramel:

 Se caramelizeaza zaharul cu grija sa nu se arda(ii da ceaiului un gust amarui..).Dupa ce s-a topit tot zaharul se adauga apa.Lasam sa fiarba pana cand se omogenizeaza apa cu zaharul.Luam de pe foc si asteptam sa se raceasca putin.Cand e caldut adaugam romul si stoarcem putina lamaie(dupa gust)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceai caramel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

LUK 1

31.01.2011, 15:33

Adina si pt mine e tot un ceai din copilarie..alaturi de ceaiul de menta culeasa de mana mea si apoi uscata..ce vremuri

elena1988 1

10.02.2011, 15:49

LUK 1

10.02.2011, 16:32

Elena

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cocktail cu piersici, inghetata si ceai de fructe