Ceapa murata cu rozmarin

de lia maria in Conserve, 20 Sep 2010 | 9464 vizualizari

 

O conserva pentru iarna, usor de preparat.

 

INGREDIENTE

  • Ceapa marunta
  • hrean
  • Otet
  • Zahar
  • Pikant fix –dulce-acrisor
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceapa murata cu rozmarin:

Se curata ceapa si se spala. La fel curatam, spalam si taiem in felii, hreanul.Pregatim lichidul, conform instructiunilor de pe plic. In borcane de 800g, bine spalate si uscate, indesam ceapa, cu grija sa nu se sparga dar sa intre cat mai multe bucati. Punem in fiecare borcan cate 2-3 felii de hrean, iar deasupra cate o crenguta de rozmarin proaspat. Turnam lichid peste si capsam.

Vom avea la iarna, o cepa murata cu o aroma aparte, pe care o servim ca muratura, dar o putem folosi  si ca décor pentru preparatele culinare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceapa murata cu rozmarin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Laly 1

21.09.2010, 17:55

Din asta nu am pus,asa ca am sa vin la tine la un borcanel

mihaelar63 1

30.09.2011, 22:59

Arata grozav
Am sa pun si eu , baiatul meu imi tot cere

diaconta 1

30.09.2011, 23:01

sigur are un gust tentant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Zacusca cu vinete, gogosari si kapia