Chec

de Lina24 in Prajituri, 10 Ian 2016 | 6842 vizualizari

 


8 oua
2 cana zahar
2 cana faina
8 linguri lapte
8 linguri ulei
1 praf de copt
coaja de lamaie si portocala
2 linguri cacao
vanilie
sare

Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec:

Albusurile se separa de galbenusuri si se bat spuma cu putina sare .Apoi se adauga zaharul si mirosurile. Tot aici punem si laptele . Galbenusurile se amesteca cu uleiul ca la maioneza si apoi se toarna peste albus . Faina o amestecam cu praful de copt si o turnam in ploaie peste crema. Separat scoatem 1/4 din crema si amestecam cu cacao.

Punem in tavi alternand 2 linguri crema alba si 1 lingura crema cu cacao. Coacem checurile la foc mediu pana sunt crescute si rumene. Faceti testul cu scobitoarea.

Se lasa apoi la racit si se feliaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert chec cu nuci si rahat