Chec aperitiv (2)

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2010 | 9724 vizualizari

 

Am primit de la o prietena o noua reteta de chec aperitiv si am fost curiasa cum este ...acest chec este cu carnati

 

INGREDIENTE

  • 2-3 carnaciori,
  • 300 gr. cascaval ras
  • 4 oua crude,
  • 3-4 linguri smintina,
  • 50 g masline taiate marunt
  • 3-4 linguri faina,
  •  sare, piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv (2):

 Cele 4 oua crude se bat cu telul (mixer), se adauga apoi smintina, cascavalul ras,  maslinele, faina, piperul, sarea si se omogenizeaza. Se tapeteaza cu unt si pesmet tava de chec, se pune in ea jumatate din compozitie, se asaza pe lung carnatii si se pune restul de compozitie. Se pune in cuptorul incins si se coacela foc mediu aprox. 30 minute(e gata cind se desprinde de pe marginea tavii)

 

TIPS-URI

1

Eu am tapetat tava cu hartie de copt

2

Si in compozitie am pus jumate cascaval si jumate branza telemea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv (2)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Adinacarla 1

30.01.2010, 14:57

te astept si cu celelalte pareri

ala_oancea 1

30.01.2010, 17:28

A iesit super bun A mai ramas doar o feliuta mica ... dar dispare si asta in curand Multumesc pentru reteta

Adinacarla 1

30.01.2010, 20:53

ma bucur ca ti-a placut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca din foietaj cu piure de cartofi si branza