Chec aperitiv

de Mirela Suba in Aperitive / Garnituri, 5 Noi 2013 | 4463 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • sare
  • branza sarata rasa circa 150 gr
  • 2 buc carnat cabanos
  • un ardei gras mare
  • un praf de copt
  • 5 lg faina cu varf
  • ulei o lg
  • lapte 2 lg
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare,apoi se adauga galbenusurile si lingurile de ulei si lapte. Praful de copt se amesteca cu faina si apoi se adauga in compozitie,daca este groasa compozitia,se mai adauga lapte. Apoi se adauga branza rasa si se amesteca si apoi carnatul cabanos taiat si ardeiul taiat marunt.

Se pune intr-o tava unde am pus foaie de pergament si am pus compozitia si am bagat-o la cuptor. Se verifica pana trece testul cu scobitoare.

Se serveste ca si aperitiv

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu mazare