Chec aperitiv

de Ina in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2010 | 7018 vizualizari

 

Bun rau! :-P

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 6 linguri cu faina ( cu varf )
  • 350 g. afumatura ( kaizer, ceafa, piept afumat )
  • 350 g cascaval
  • 100 g unt
  • 10-15 masline fara samburi
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Galbenusurile se freaca bine cu untul putin topit, apoi adaugam albusurile batute spuma cu un praf de sare. Turnam faina treptat batand continuu.

Cascavalul si mezelul se taie in bucatele mici si se pun in compozitie, amestecand de jos in sus.

Potrivim de sare si piper.

Impartim compozitia in doua si o turnam in tavi unse cu unt sau ulei si tapetate cu faina.Decoram cu felii de masline si dam la cuptor cca 35-40 min.

 Taiem felii dupa ce s-a racit, deoarece cascavalul este inca cleios, iar compozitia se poate sfarma.

TIPS-URI

1

s-ar putea denumi si " pizza chec "

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

Sylvia 1

06.05.2010, 14:58

Excelenta reteta , tare imi plac checurile sarate !

Ina 1

06.05.2010, 18:51

Si mie-mi place mult, Sylvia. E si simplu de facut, iar ingredientele pot varia....ce are omul prin casa

Bya Ralu 1

09.05.2012, 19:17

delicios,trebuie incercat,punem la favo

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ruladă tricoloră a la Sidy