Chec aperitiv (altfel)

de COSTEO in Aperitive / Garnituri, 6 Mai 2013 | 10949 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • faina
  • 500 g carne ( vita sau porc) tocata
  • 2 lgt patrunjel verde
  • 2 lgt ceapa verde
  • 2 lgt usturoi verde
  • 1 lgt marar verde
  • 2 linguri bulion
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv (altfel):

Galbenusurile se bat bine spuma, adaugam si faina, pana obtinem un aluat nu prea gros.

Se toaca ceapa, usturoiul, marar, patrunjel si se adauga peste compozitia obtinuta, apoi punem carnea tocata. Mestecam bine, potrivim de sare, piper si cimbru si 2 linguri bulion.

La final peste compozitia obtinuta, punem albusurile ramase, pe care le batem bine cu telul.

Tapetam cu faina un vas termorezistent si punem compozitia obtinuta, in vas la cuptor pentru 90 minute la 170 grade.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv (altfel)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta speciala cu hribi de padure