Chec aperitiv de post

de cismaru_nicoleta in Mancaruri de post, 16 Mar 2011 | 43586 vizualizari

COMENTARII (51)

nadina73 1

16.03.2011, 21:57

super nu stiam ca exista iaurt de soia super ,bravo pentru retata

cismaru_nicoleta 1

16.03.2011, 22:36

Kamy... ...Ligia a gresit adresa ...Nu ma cheama decat Nicoleta

cismaru_nicoleta 1

16.03.2011, 22:38

Da Nadina pe vremuri cand tineam si eu post papam numai iaurt de soia,simplu si cu fructe..
Cum am zis-o parca as avea vreo muuuuultiiii aniiii ...

cismaru_nicoleta 1

16.03.2011, 22:38

Fetelor cochetelor...numai la oua va sta capul?? ..
Multumesc pt aprecieri

kamy 1

16.03.2011, 22:41

cismaru_nicoleta 1

16.03.2011, 22:46

Kamy.. ..ma cheama nicoleta da?

cismaru_nicoleta 1

16.03.2011, 22:47

si nu sunt secretoasa deloc
HAI dai o felie de painica de aia buna pana imi fac si eu curaj sa fac??

LUK 1

16.03.2011, 22:57

super Nico

kamy 1

16.03.2011, 23:00

da nico....stiam

kamy 1

16.03.2011, 23:01

da si pe mine ma cheama si nicoleta asa ca sa sti

cismaru_nicoleta 1

16.03.2011, 23:16

Kamy...ma bucur ca stiu...bem amndoua de Nicolae
Flory

kamy 1

16.03.2011, 23:22

da...din chef in chef decembrie e cea mai groaznica luna ptr mine sotu e nasc in 4 .il cheama si nicu in 6 ne vin la amandoi musafiri....in 22 e ziua mea craciun si rev...gaura in buget ultima luna a anului a si eu si de florii ma chefui sabina e cea mai necajita are un singur nume si nici ala nu-i de sfant anul asta s-a prins

cismaru_nicoleta 1

16.03.2011, 23:40

Ce dragalasa Sabinuta
La mine e luna august atat de paguboasa,sotul mama,soacra,cumnatele,vecinii,cainii

MIUTA 1

17.03.2011, 00:11

Foarte interesanta reteta,o pun la favorite vreau sa o fac si eu,suuuuper

MotanLaOale 1

17.03.2011, 08:19

bine arata

lili2010 1

17.03.2011, 12:25


Tare bine arata !

jolygina 1

17.03.2011, 17:50

cismaru_nicoleta 1

17.03.2011, 22:18

Miuta,ma bucur mult de tot
Motanel
Lilisor
Joly

asubana 1

20.03.2011, 20:22

fain da eu vedeam ca sunt oua poti sa juri oua de post cine a mai auzit tare ce inseamna sa ai imaginatie

mena29 1

26.03.2011, 18:45

nusica 1

12.11.2011, 23:50

Eu ma gandesc ca e tare fain asa,netaiat,dar,oare,nu de farama taiat?ca nimic nu il leaga

nusica 1

12.11.2011, 23:51

am vrut sa zic,oare nu se farama?

gaby_duceag 1

13.11.2011, 00:30

nusica, eu nu cred.
lasat la racit apoi desprins de peretii tavii ,rasturnat si taiat rece, cred ca e ok

gaby_gabytza 1

26.11.2012, 16:28

super fain

Bya Ralu 1

26.11.2012, 17:46

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu afine (varianta de post)