Chec aperitiv(2)

de ela in Aperitive / Garnituri, 8 Ian 2011 | 21827 vizualizari

 

pentru ca mi-a placut foarte mult cel pe care l-am facut de curand si mergeam in vizita la prieteni de revelion...le-a placut foarte mult....iese o tava de chec mai mare...pozele finale nu sunt prea reusite,eram in criza de timp...primul chec este aici,cu ceva modificari la ingrediente http://www.bucataras.ro/retete/chec-aperitiv-15180.html

 

INGREDIENTE

  • 1ardei gras galben,
  • 1ardei gras rosu,
  • 2 fire ceapa verde,
  • 400 gr sunca presata,,
  • 250 gr cascaval,
  • 100 gr telemea,
  • 5 linguri faina,
  • 2 linguri pesmet,
  • 6 oua,
  • 7 linguri smantana,
  • sare,piper,
  • 1conserva ciuperci felii,
  • 100 gr masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv(2):

Punem la scurs ciupercile.

Taiem ceapa verde rondele.

Ardeii ii curatam si ii taiem cubulete.

Taiem cubulete sunca presata.

Scoatem samburii de la masline.

Radem telemeaua si cascavalul.

Separam galbenusurile de albusuri.Batem albusurile cu un praf de sare,adaugam pe rand galbenusurile,faina,smantana si pesmetul,piperam dupa gust.Adaugam cascavalul si telemeaua,apoi ciupercile bine scurse si stoarse cu mana,ardeiul,maslinele si ceapa verde,sunca presata.Omogenizam bine.

Ungem o forma de cozonac cu ulei si tapetam cu pesmet si turnam compozitia in tava.

Dam la cuptor 60-70minute,pana se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv(2)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]