Chec cu banane

de Miha in Prajituri, 15 Mar 2010 | 9651 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 120 g zahar
  • 50 g unt topit
  • 2 banane
  • 1 lingurita praf de copt
  • 200 g faina
  • 3 linguri bilute de ciocolata
  • esenta de vanilie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu banane:

Ouale se mixeaza cu un praf de sare, pana se albesc si isi dubleaza volumul. Se adauga zaharul si se mixeaza in continuare pana compozitia devine densa ca o crema, apoi adaugam untul topit.

Bananele se paseaza si se incorporeaza in crema de oua, impreuna cu esenta de vanilie si bilutele de ciocolata.

La sfarsit incorporam usor  faina amestecata cu praful de copt.

Compozitia o turnam intr-o tava unsa cu unt si dam la cuptor la foc mediu pana se rumeneste. Se face si proba cu scobitoarea.

Se lasa la racit in tava, se rastoarna pe platou si se pudreaza cu zahar din abundenta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

mariac 1

28.03.2010, 20:49

foarte frumos,bravo

epurasha2bb 1

21.04.2010, 10:11

miha crezi ca merge si ca blat de tort amestceul asta? eu as vrea sa-i fac piciulinei de 1 a si ma gandeam sa fie ceva bun si aromat ca ei ii plac bananele! adica ma gndesc cand il tai pe rotnd nu s erupe cumva, sa nu fie prea moale?

Adinacarla 1

05.11.2010, 01:33

5 furculite si la favorite

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
FURSECURI CU GEM