Chec cu nuci si visine (din visinata)

de mirela0911 in Dulciuri, 20 Dec 2015 | 5284 vizualizari

 

Pentru Mos Craciun am facut un chec delicios, pe care o sa-l serveasca alaturi de o cana cu lapte.
Si, ca sa ne lase cadouri mai multe :D, am pregatit checul cu Green Sugar, sa nu se ingrase! :)) Stiti ca acest Green Sugar are 0 calorii si 0 indice glicemic!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua mari
  • 200 g Green sugar
  • un praf de sare
  • 200 ml ulei
  • 200 ml lapte
  • esenta de rom
  • 20 lg faina
  • 1 plic praf de copt
  • nuca taiata grosier
  • visine din visinata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu nuci si visine (din visinata):

Intr-un bol se mixeaza bine ouale cu praful de sare si green sugar-ul. Se toarna pe rand uleiul si laptele, mixand continuu pana la omogenizare. Se toarna esenta de rom iar la final faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca bine apoi se toarna compozitia intr-o tava unsa bine cu unt. Deasupra se pune nuca taiata si visinele fara samburi.

Se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru aproximativ 35-40 minute, sa treaca testul scobitorii. Dupa ce s-a copt, se lasa la racit apoi se portioneaza si se serveste.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Daca preferati, se pot praji usor nucile.

2

Se pot inlocui visinele din visinata cu cele congelate.

3

Se poate pudra cu zahar farin deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu nuci si visine (din visinata)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura pe "cocean"