Chec cu Nutella

de simsim82 in Prajituri, 21 Feb 2014 | 5369 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 175 ml frisca lichida
  • 100 ml ulei
  • 1 plic praf de copt
  • Nutella (sau alta crema de ciocolata)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu Nutella:

Se bat ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul. Se adauga uleiul, apoi frisca si se continua baterea. La final adaugam faina si praful de copt (cernute) si amestecam usor pana se omogenizeaza compozitia.

Se toarna aluatul in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si pe deasupra se toarna crema de ciocolata, cu ajutorul unei linguri sau cu o punga pentru ornat.

Se da tava la cuptor (deja incins) la 180 grade C circa 25 minute.

Se lasa la racit (la temperatura camerei), apoi se taie felii si se savureaza alaturi de o cafea sau o cana de lapte!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu Nutella" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu ciocolata si portocala