Chec cu piersici din compot

de RuxyRux in Dulciuri, 30 Ian 2017 | 5601 vizualizari

 

O minunatie! 
Ca la bucatarasi acasa

 

INGREDIENTE

  • 220 gr. zahar
  • 4 oua
  • 200 gr unt
  • 275 gr. faina
  • 3 linguri sirop din compot
  • 4 bucati de piersici din compot
  • 1 plic praf de copt
  • vanilie
  • un praf de sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu piersici din compot:

Untul rece taiat felii se lasa putin la temperatura camerei, apoi se mixeaza intr-un bol impreuna cu zaharul si vanilia 3 minute. Se adauga pe rand cate un ou si se mixeaza dupa fiecare.

Se amesteca ingredientele uscate, faina cernuta impreuna cu praful de copt si sarea si se adauga in compozitia de unt si oua.

Se tapeteaza o forma de chec si se toarna aluatul, se pun deasupra piersicile bucatele sau felii.

Se coace checul pana trece testul scobitorii, la mine la cuptorul incins la 170 de grade C, a durat coacerea o ora si 15 minute. Dupa 50 de minute, acoperiti checul cu o foaie de copt.

Se scoate checul cand este gata se lasa sa se raceasca 15 minute in tava, apoi se scoate pe un gratar si se raceste perfect.

Pentru decor, puneti deasupra feliute de piersici.

Delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu piersici din compot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (26)

RuxyRux 1

01.02.2017, 21:55

Multumesc Oana!

RuxyRux 1

01.02.2017, 21:56

Simonici draga mea...multumesc!

RuxyRux 1

01.02.2017, 21:56

Licurici multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de branza si piersici