Chec de carne

de AnyCostescu in Vita, 7 Oct 2014 | 4803 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata de vita (carnea mea era deja condimentata)
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • un ardei gras
  • usturoi
  • dovlecel
  • sare
  • piper
  • 1 bucata carnat afumat
  • 2 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec de carne:

Legumele se curata si se toaca cubulete mici. Se calesc circa 5 minute .

Carnea o punem intr-un vas.

Adaugam legumele,ouale, sare, piper daca mai este nevoie si omogenizam.Punem jumatate de compozitie intr-o tava de chec, punem carnatul afumat si deasupra restul de compozitie.

Dam tava la cuptor la foc mediu pentru circa 30-35 minute.

DUpa ce s-a copt checul, scurgem cu grija uleiul care s-a format pe margine si lasam sa se raceasca checul.

Daca nu scurgem uleiul rulada v-a absorbi tot si va fi cam gretoasa.

Se taie felii si se serveste ca aperitiv sau insotita de diverse garnituri, salate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și cașcaval - Savoare și gust într-un preparat excelent

ieri la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

ieri la 15:50

Pâine împletită cu unt și lapte - Pufoasă și gustoasă

ieri la 09:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Chec de carne