Chec mulino bianco

de susu in Prajituri, 30 Mai 2012 | 8400 vizualizari

 

sursa: Laura Adamache, minunat a iesit

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 200 gr zahar
  • 2 oua intregi
  • 2 galbenusuri
  • 150 gr iaurt mai gras scurs
  • 100 gr ulei
  • 50 gr unt
  • 30 gr lapte
  • 1 praf de copt
  • Esenta de vanilie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec mulino bianco:

Se mixeaza cele doua oua cu zaharul pana se transforma in crema. Adaugi apoi untul moale si freci bine dupa care adaugi galbenusurile pe rand si mixezi dupa fiecare. Adaugi iaurtul si apoi laptele. Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga treptat compozitiei de mai sus. La final adaugi uleiul si mixezi pana obtii un aluat lucios. Pui compozitia intr-o tava tapetata de chec si o dai la cuptorul incalzit la foc potrivit pentru aproximativ 40-50 de minune.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec mulino bianco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mamaieelena 1

31.05.2012, 09:05

imi place

madi_marin 1

31.05.2012, 19:10

arata super pufos! am salvat si eu reteta...

Laly 1

31.05.2012, 19:35

Arata foooooarte bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu iaurt si cirese