Chec negru

de laura2002 in Prajituri, 17 Iul 2013 | 2861 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Glazură
  • 1 pachet margarină simplă
  • rom (dacă margarina este simplă se adaugă o esență de rom mică)
  • 2 căni de zahăr
  • 1/2 cană lapte rece
  • 2-3 linguri cacao
  • Blat
  • 4 ouă
  • 1 si 1/2 cană făină
  • 1/2 praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec negru:

Laptele, margarina, zahărul si cacaoa se pun pe foc și se lasă să fiarbă. Din compoziția aceasta se opresc 2 polonice pentru a glazura checul.

Albușurile se bat spuma. Se adauga gălbenușurile bătute, făina în ploaie și praful de copt. Se amestecă cu o spatulă de sus în jos.

Compoziția se pune intr-o tavă tapetată cu hîrtie de copt. Se coace cam 20-30 minute, in funcție de cuptor.

Cînd este gata se scoate din formă și se glazurează cu compoziția de cacao oprită.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec negru" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert checul mofturosilor