Chec Pina Colada

de Bya Ralu in Dulciuri, 3 Feb 2014 | 4829 vizualizari

 

Reteta este luata de aici http://edithskitchen.ro/chec-pina-colada/ putin modificata bineinteles dar este super super bun,doar ca eu nu am avut fulgi de cocos alb ,doar rosu si rezultatul este acesta:))arata super!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 200 g faina
  • 100 g fulgi de cocos(colorat)
  • 125 g zahar
  • 1/2 pliculet de praf de copt
  • 140 ml iaurt
  • 50 g unt topit
  • 1/2 cutie de ananas cuburi
  • 1/2 esenta de rom
  • un praf de sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec Pina Colada:

 

Ananasul se pune la scurs.
Cocosul se amesteca cu zaharul in robotul de bucatarie.
Se adauga ouale,praful de sare si esenta de rom.
Punem iaurtul si untul topit,dupa care adaugam faina amestecata cu praful de copt.
Se pun si bucatiile de ananas scurse,se amesteca bine compozitia si se pune intr- tava de chec tapetata cu hartie de copt.
Se coace la cuptor 45 minute 180 grade.
Se serveste rece

TIPS-URI

1

Checul se verifica daca este gata cu o scobitoare,daca mai este nevoie se mai lasa la cuptor

2

Se pudreaza cu zahar pudra

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec Pina Colada" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (56)

Bya Ralu 1

05.02.2014, 02:51

gabytzu

Panacris 1

04.05.2014, 11:52

Bya Ralu 1

14.04.2016, 05:34

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]