Chec Sylvia

de Angelina_Elena in Prajituri, 14 Iul 2014 | 4493 vizualizari

 

By Ela68! Multumesc, e foarte bun! :*

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 250 g zahar
  • 250 g faina
  • 4 linguri ulei
  • zeama de la 2 lamai medii
  • 1 lingura cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare
  • putin unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec Sylvia:

Batem albusurile cu praful de sare si adaugam treptat zaharul.

Continuam sa mixam pana cand zaharul s-a topit.

Adaugam galbenusurile, uleiul, praful de copt stins cu zeama de la lamai si continuam sa mixam pana la omogenizare.

Din aceasta compozitie punem 7-8 linguri intr-un bol, adaugam cacaoa, omogenizam si lasam de-o parte.

Adaugam apoi faina peste amestecul alb si amestecam cu o spatula de jos in sus.

Tapetam o tava de chec cu hartie de copt unas cu putin unt si turnam compozitia alba.

In mijloc turnam compozitia de cacao.

Coacem la cuptorul preincalzit la foc mediu, pana trece testul scobitorii.

Eu l-am scos din forma doar dupa ce s-a racit.

Rece se pudreaza cu zahar apoi se portioneaza.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec Sylvia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]