Chec Zebra

de - Andreea - in Prajituri, 30 Iun 2013 | 8392 vizualizari

 

Un dulce bun si in aceasta varianta de efect !!!

 

INGREDIENTE

  • 100 gr margarina
  • 125 gr zahar
  • 1 lingura zahar vanilat
  • 150 gr faina
  • 2 oua
  • 150 ml lapte
  • 25 gr cacao
  • 1\2 plic drojdie ptr cuptor( sau praf de copt)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec Zebra:

Margarina topita si apoi lasata sa se raceasca se amesteca bine cu 100 gr zahar si lingura de zahar vanilat.Trebuie sa obtinem o compozitie cremoasa.

Se adauga apoi ouale unul cite unul pe rind( amestecam bine dupa fiecare).Se obtine o crema bogata.Se adauga apoi putin cite putin faina amestecata cu drojdia alternind cu 125 ml lapte.

impartim aluatul obtinut in doua parti.In una din parti adaugam cacaua,zaharul ramas si restul de lapte.

Intr-o tava tapetata cu hirtie de copt punem cu ajutorul unei linguri,pe rind din compozitia alba,apoi cea neagra si tot asa pina terminam aluatul.

Se da la cuptorul incins pentru 30 minute ( se face testul cu scobitoarea) la 180 grade.

Cind e gata se lasa sa se raceasca si se pudreaza cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec Zebra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prăjiturele pentru micul dejun